Też tak robię raz jednego lewym raz prawym (czuję się jak na jeździe między pachołkami) :diabelski_usmiech
[O1] ktoś mi zniszczył prawe lusterko
Zwiń
X
-
[O1] ktoś mi zniszczył prawe lusterko
Jak w temacie - chyba ktoś próbował ukraść całe lusterko ale tylko szkód narobił. Plstik połamany - wyrwane szkło ale o dziwo całe...
Znalazłem coś takiego:
nada się? czy przed i po lifcie były takie same lusterka w OI (miałem mniejsze ale mogę kupić i większe jesli będzie pasowało)
Jaka cena za montaż wydaje się rozsądna?___________
Octavia SEDAN SLX 1,9 TDI ASV (110 KM)
-
-
A nie lepiej kupić na skodaczesci.pl? Firma solidna, tutaj masz elektryczny zamiennik za 125 zł., oryginał za 175 zł.
Manualne są nieco droższe.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paprotA nie lepiej kupić na skodaczesci.pl? Firma solidna, tutaj masz elektryczny zamiennik za 125 zł., oryginał za 175 zł.
Manualne są nieco droższe.___________
Komentarz
-
-
Czytając to ogłoszenie na allegro doczytałem
Nasza firma oferuje nowe części oryginalne bądź zamienne o porównywalnej jakości. Części oryginalne są produkcji renomowanych firm, i są dostarczane na tak zwany pierwszy montaż.
Części zamienne o Porównywalnej Jakości z oryginałem są części polecane przez zakłady ubezpieczeniowe do wykorzystania przy pracach blacharskich. Proponowane przez nas części zamienne są najwyższej jakości i praktycznie nie odbiegają jakością od części oryginalnych
A tekst że ubezpieczalnie zalecają montaż zamienników mnie po prostu zwalił z nóg.
Tyle że widzę że już się na to zdecydowałeś więc niech ci służy jak najlepiejO ortografie dba FF.
Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
Skoda Octavia & Audi A6
Komentarz
-
-
Tyle że widzę że już się na to zdecydowałeś więc niech ci służy jak najlepiej [/quote]
Dzięki Poszperałem na forum i w przypadku zamienników lusterek opinie były raczej pozytywne. Gdyby to były hamulce to co innego - wtedy pewnie wziąłbym oryginały.___________
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eXzamontowanie jest prostrze niz sie wydaje, zdejmujesz trojkacik z glosnikiem wysoko tonowym i odkrecasz 2 sruby torx i wypinasz wtyczke jezeli masz elekt i ogrzewane cala zabawa trwa max 7minut.
(w ASO Skody w Warszawie taka operacja kosztuje 200 PLN i "taniej się nie da"___________
Komentarz
-
-
yosssarian, Chłopie, przecież Ci pisałem, przyjedź to zrobimy przekładkę.
Generalnie w ASO to jak dobrze pokażesz Swój portfel to pewnikiem okaże się, ze jeszcze trzeba maske zdjąć i wymienić pół silnika w celu odkręcenia lusterka.
Nie wiem czy tez nie jest konieczne położenie nowej powłoki lakierniczej :diabelski_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
no dobra moze 3 wymienialem z 2 lata temu i nie pamietam, mi tez wydawalo sie ze strzeba zdjac boczek i probowlem od dupy strony, zaczalem rozkrecac boczek ale pozniej tknelo mnie zeby sprawdzic pod oslona wysokotonowego glosnika sruby no i okazal sie strzal w 10tke.
wymiana oleju w serwisie nie bez powodu dtra tez 3 godziny
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eXu mnie tez bylo z wiazka na styk ale palce mam zwinne to sie udalo bez zdejmowania tapicerki.
Zamieszczone przez eXGuguś, i co takie trudne bylo ? :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez eXi w jak to prostu sposob mozna zaoszczedzic dodatkowo 200zl__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
Komentarz